Loading...
About Me2021-11-27T17:37:18+00:00

Казвам се Калин Ботев и съм любител фотограф на диви животни. Живея в България и едно от любимите ми неща е да снимам дивата природа. От малък съм запленен от животинския и растителния свят и успях да съхраня този свой интерес и до сега.

Обичам пътешествията и използвам всяка възможност да посетя любимите си места, независимо дали това ще е някоя близка горичка, или африканската савана.

Създадох инициативата Снимки за смет, в опит да помогна да почистим природата от нашите боклуци.

Надявам се да сте се забавлявали с моите истории, а ако някоя от снимките ми Ви е харесала, изпратете ми Ваша снимка, на която почиствате диво кътче, а аз ще Ви изпратя снимката, която сте избрали, във висока резолюция. Можете да я разпечатате и поставите в рамка, или да я използвате за тапет на телефона, таблета или компютъра си.Благодаря за подкрепата!

Калин Ботев

МОИТЕ ИСТОРИИ

Лютеницата

Лютеницата Беше преди около година, в края на август, в един от онези горещи дни. Използвах късния следобед да се разходя и да поогледам за нещо за снимане.Там, където Тунджа се влива в яз. Копринка, забелязах голямо ято бели и черни щъркели, и чапли да ловят риба. Мястото беше

Амбосели

Амбосели След престоя ни в Масай Мара и двудневни отбивания на езерата Накуру и Найваша дойде ред и на Амбосели. Разпънахме лагера край едно масайско село в околностите на парка. Масаите, които бяха наши домакини в Масай Мара, всъщност произхождаха от района на Амбосели, а ние лагерувахме край тяхното

Go to Top